Kauppa

Kirjeilijän kauppa on paussilla.

Syvimmät pahoittelut hyvät kirjeen ystävät, mutta moninaisten syiden takia Kirjeilijä ei ehdi nyt kirjoittaa kirjeitä.

Kirjeilijä kirjoittaa kyllä kaikenlaista muuta, mutta valitettavasti tämä muu vie nyt ajan näiltä alta tilattavilta kirjepaketeilta. Blogi on toistaiseksi hiljainen samasta syystä.

Heti jos ja kun tilanne muuttuu, ilmoitan siitä. Sillä välin toivotan kaikille mukavaa ja sykähdyttävää jatkoa, ja toivottavasti vielä tapaamme. Kuulemisiin!

Kirjeilijän kirjekauppa

Etkö tiedä mitä tilaat? Tarkista Kirjeilijän käsialan ja kirjoitus- sekä kuvitustyyli täältä:

www.kirjeilija.com

Kaikki hinnat sis. alv 24%. Hinnat sisältävät kirjeen toimituksen vastaanottajalle. Tilaus maksetaan laskulla (ks. Toimitusehdot), ja saat vahvistusviestin tilauksesta sähköpostiisi 24h kuluessa.

Tilauslomake

Toimitusehdot:

Kirjeilijän Kirjepaketin tilaamalla saa haluamaansa osoitteeseen Kirjeilijän kirjoittamia oikeita, paperisia kirjeitä. Alkuperäinen kirje on aina kirjoitettu ja kuvitettu käsin, tilaajalle postitettavat kirjeet ovat värikopioita siitä. Kirjeilijän käsialan ja kirjoitus- sekä kuvitustyylin voi tarkistaa täältä: www.kirjeilija.com

Tilattavat kirjeet on kirjoitettu vain tilaajille, niitä ei julkaista Kirjeilijän blogissa. Kuitenkin jokaisesta lähetetystä Kirjepaketin kirjeestä tulee blogiin ”postikortti”, jossa on jotain tilatun kirjeen teemoista ja jonka yhteydessä on mahdollista kommentoida kotiin saatua kirjettä tai sen teemoja.

Kirjeet postitetaan n. 3 viikon välein. Kirjeiden saapumispäivä vaihtelee, mutta mikäli edellisestä kirjeestä on jo yli neljä viikkoa ja tilauksenne on vielä voimassa, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen kirjeilija [at] kirjeilija.com, niin lähetämme teille uuden kirjeen. Muutoin emme vastaa ylivoimaisen esteen tai väärien tai puutteellisten osoitetietojen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Kirjeilijän kaupan etusivulla.

Kirjepaketit sisältävät kuvauksessa mainitun määrän kirjeitä, jonka jälkeen tilaus loppuu automaattisesti.

Tilaus maksetaan laskulla, jonka lähettää Osuuskunta Lilith (Y-tunnus 1083883-5); laskun viitteenä on tilaamasi tuote. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen 24h kuluessa tilauksesta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisen lähetyksen jälkeen. Tilausvahvistuksessa on ohjeet myös tilauksen mahdollisesta perumisesta.

Mitään saamiamme tietoja ei käytetä eikä luovuteta mihinkään muuhun käyttöön kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen.

Kirjeilijä alias Katja Törmänen
Osuuskunta Lilithin jäsen
kirjeilija [at] kirjeilija.com

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s