Kirjeilijän klipit kahdesta kirjeestä keskiviikon kunniaksi

No niin. Kirjeilijän muistilapputekniikassa on vielä hiomisen varaa, sillä muistilapuista huolimatta tänne ei ole siirtynyt ajallaan sen paremmin näytteitä tilaajakirjeistä kuin uusia blogikirjeitäkään. Lupaan jälleen parantaa tapani (ehkä jopa muutamia kirjoittamiseen liittyviä) ja todisteeksi liitän tähän näytettä kahdesta viimeisimmästä tilaajakirjeestä.

Ote tilaajakirjeestä viikolta 7, jossa käsittelin mm. vanhojen ystävien uudelleentapaamista

Ja sitten vielä se toinen:

Ote tilaajakirjeestä viikolta 10, jossa kerron mm. Päänsisäisestä vaihtoehtokoneesta

… ja kun näin olen todistanut olevani jälleen elossa, jatkan muistilapputekniikkani hiomista ja kehittelen juonenkäänteen, jossa Kirjeilijä huomaa äkillisesti pulppuavansa uusia blogikirjeitä (mielellään kuitenkin kynän ja paperin välityksellä eikä aivan konkreettisesti). Jos tämä juonenkäänne ei jostain käsittämättömästä syystä ilmiinny pään ulkopuoliseen todellisuuteen, voin vain todeta, että tilauksen toimitusajassa on pientä viivästymää ja kyllä ne sieltä tulevat, ajallaan.

Antoisaa viikon jatkoa!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s