2 thoughts on “Mitä viimeisimmässä tilatussa kirjeessä oli?

  1. Aivan ihania kirjeitä! Löysin blogisi etsittyäni blogilistasta blogeja hakusanalla ”kirjoittaminen”. Rakastan kirjoittamista, ja tämä blogi tuo kyllä aivan uutta inspiraatiota siihen! Kirjeitä alkoi tehdä mieli ruveta kirjoittamaan – ja pyysinkin jo kahta ystävääni kirjeenvaihtoon (he eivät ole vastanneet vielä). Ihana blogi sinulla, luin jo kaikki kirjeet. 😉 Jos minulla olisi enemmän rahaa, voisin jopa tilata kirjeitäsi jollekin (ellen sitten haluaisikin pitää niitä itse). Keep on the good work – jatkan seuraamistasi!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s