2 thoughts on “Olympialaiset puolella jalalla

  1. Tuohan oli kuin suoraan minun suustani, minulle riittää, että katson urheilu-tulokset lehdestä tai kysyn joltakin. Tosin yleensä en ehdi, joku innokas ehtii valistaa minua niin säästyy tarkistamisen vaivakin. Yritin joskus tosissaan katsoa jääkiekkoa televisiosta, todella tylsää, otin viiniä avuksi, mutta olisin mieluummin juonut viininkin ilman jääkiekkoa…

    • Ymmärrän täysin, Niisku. Minulla on ollut samassa huushollissa jääkiekkointoilija/-joita niin pitkään, että olen oppinut sen pari minuuttia katsomaan. Pelikuvioista en ymmärrä mitään, maalin tunnistan, mutta kesti varmaan 10 vuotta ennen kuin oivalsin, että miksi jääkiekkojoukkueessa on reilu 20 pelaajaa kun kerran kentällä on vain 5… Ja suosittelen minäkin että viini käytetään johonkin virkistävämpään 🙂

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s