3 thoughts on “Hyvää Ystävänpäivää, joka tapauksessa

    • No, kun tietää rajansa niin ei yritä mahdottomia 😉 Piirtäminen on ihan kivaa, sitten kun oivaltaa ettei tarvitse tavoitella täydellistä eikä edes sitä, mitä jotkut muut osaavat (nimimerkillä Kuvislukiossa tyystin masentunut). Sama taitaa päteä aika moneen asiaan muuten…

      • Pakko oli vielä palata sanomaan että kiitos Jukka 🙂 Jostain (perisuomalaisesta?) syystä on vaikea ottaa kehuja vastaan, mutta mieltälämmittäväähän se silti on. Lupaan siis jatkaa harjoittelua vastaanottotaidossa 😉

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s